Wie wij zijn

Jouw deskundige leverancier van elektrotechnisch materiaal

Luring Inkoop Advies Twente is dé adviseur en leverancier bij het inkopen van al jouw elektrotechnisch materiaal. Wij adviseren en kopen producten in van kwalitatieve, hoogwaardige A-merken op het gebied van groepenkasten, componenten, installatie- en schakelmateriaal, draad, kabel, buis, bevestigingsmateriaal en verlichting.

Wat wij doen

Als ondernemer wil je niet de hele avond bezig zijn met de inkoop en voorbereiding van lopende projecten. Als adviseur en leverancier willen wij jou ontzorgen, zodat jij meer tijd (en geld) over hebt voor datgeen wat jij het liefste doet. Dit doen wij o.a. door het uit handen nemen van de offertetrajecten, optimalisering van de goederenstroom en het beperken van het aantal binnenkomende facturen.

Door dit uit handen te nemen voor jou, heb je geen inkoopmanager meer nodig. Je ervaart bij ons juist het gemak van 1 leverancier, 1 levering en 1 factuur. Dit maakt het runnen van jouw bedrijf een stuk overzichtelijker en eenvoudiger.

Toch snappen wij dat je zelf ook overzicht wilt houden, ondanks de volledige ontzorging die wij jou kunnen bieden. Hiervoor bieden wij een klantportaal aan. In dit portaal vind je alle ingekochte producten, facturen en andere benodigdheden voor jouw eigen administratie terug.

Waarom Luring Inkoop Advies Twente?
  • Je houdt meer (vrije) tijd en geld over voor wat jij het liefste doet
  • Je hebt volledige verzorging en inzage omtrent de inkoop van elektramateriaal
  • Je krijgt persoonlijke en deskundige advisering wanneer jij dat nodig hebt
  • Je ervaart het gemak van 1 leverancier, 1 levering en 1 factuur.

Ik ben Jan

“Jarenlang deed ik ervaring op als verkoper in de elektrotechnische markt en de laatste jaren deed ik dit als inkoper. Dankzij deze combinatie ben ik in staat om de kennis van de branche te combineren en producten voor een juiste (en eerlijke) prijs te vinden.

De reden dat ik mijn diensten nu zelfstandig aanbiedt, is omdat ik ondernemers wil helpen om meer uit hun onderneming te halen op een simpele manier. Als ondernemer wil je namelijk niet na een lange dag werken, nog de hele avond bezig zijn met de inkoop en voorbereiding van lopende projecten die nog moeten starten.

Voor hen neem ik graag de offertetrajecten uit handen, optimaliseer ik de goederenstroom en beperk ik het aantal binnenkomende facturen. Door dit voor hen te doen, hoop ik dat zij tijd en geld besparen en zo optimaal bezig kunnen zijn met wat zij het liefste doen. “


Jan Luring
Oprichter Luring Inkoop advies

Wil je meer (vrije) tijd en geld overhouden?

Ervaar jij dat je ’s avonds veel tijd kwijt bent aan het voorbereiden van projecten en de vele facturen van verschillende leveranciers? Het is mogelijk om jouw bedrijf op een eenvoudigere manier te besturen.

Laat jezelf door Luring Inkoop Advies Twente ontzorgen. Wij nemen niet alleen offertetrajecten uit handen of dragen er zorg voor dat de goederenstroom optimaal verloopt. Wij ontzorgen jou graag op het gebied waar jij dat nodig hebt. Desnoods vergezellen wij jou naar lopende projecten (in Twente) om mee te kijken welke materialen ingekocht moeten worden.

Wil je meer informatie over hoe wij jou kunnen ontzorgen of heb je behoefte aan een deskundig advies voor een van jouw projecten? Bel ons dan via 085 - 22 22 162 of mail naar info@luringinkoopadvies.nl .

hoe het werkt

Meld jouw bedrijf aan en ontvang een eigen login voor het portaal

Via het aanmeldformulier hieronder kun je je aanmelden voor het klantportaal van Luring Inkoop Advies Twente. Je vult de gegevens in om jezelf aan te melden. Wanneer deze aanmelding bij ons binnenkomt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit kun je binnen enkele werkdagen van ons verwachten.

Wij beheren de inkoop en geven je deskundig advies

Wanneer je producten nodig hebt, vraag je in het portaal een offerte aan. Wij gaan dan op zoek naar de beste inkoopprijzen voor het gehele project. Vanaf dit moment ervaar je het gemak van 1 leverancier, 1 levering en 1 factuur. Je bespaart niet alleen tijd (en geld), maar de goederenstroom en facturatie van projecten worden in- en overzichtelijker.

Volledige inzage en inkoop verzorgd

In het portaal voor klanten vind je alles wat je nodig hebt voor jouw eigen administratie. Ondanks de volledige ontzorging, snappen wij namelijk dat je zelf ook overzicht wilt houden. Je vindt hier alle ingekochte producten, facturen en andere benodigdheden voor jouw eigen administratie terug.

Particulier?

Bezoek je deze website als particulier? Neem dan een kijkje in onze webshop, dé online winkel voor het aankopen van al jouw elektrotechnische materialen. Hier kun je direct onze producten bestellen voor een eerlijke prijs.

Bestel als particulier